Harta site
Facebook
Forum
Cauta
Burse si cooperare institutionala Mecanismul financiar SEE

Procedura de contestatii

TRATAREA  CONTESTATIILOR


Candidatii respinsi ca neindeplinind conditiile administrative/de eligibilitate pot  contesta acest lucru, aducand argumente,  in maximum 5 zile lucratoare de la publicarea rezultatelor; contestatia se va trimite pe email, pe adresa contestatii@anpcdefp.ro, folosind formularul .
Analiza contestatiei se face in 2 etape: Operatorul de Program (OP)  este prima instanta si, in caz de respingere, Punctul National de Contact (PNC)  este a doua instanta la care se trimite contestatia (persoane de contact la PNC: director Catalina Meliță, catalina.melita@fonduri-ue.ro, manager de program Adriana Dumitrescu, adriana.dumitrescu@fonduri-ue.ro). Daca si PNC respinge contestatia, aplicatia este definitiv respinsa. In caz ca este acceptata de catre una dintre instante, atunci aplicatia este aprobata si intra in procesul de evaluare calitativa. Candidatul care a contestat va primi un raspuns pe email in termen de maximum 15 zile lucratoare de la trimiterea contestatiei.
In cazul evaluarii calitative, candidatii neaprobati pentru finantare  pot  contesta acest lucru, aducand argumente,  in maximum 5 zile lucratoare de la publicarea rezultatelor; contestatia se va trimite pe email, pe adresa contestatii@anpcdefp.ro, folosind formularul .
Analiza contestatiei se face in 2 etape: OP este prima instanta in care se analizeaza argumentele din contestatie  si, in caz de respingere, PNC este a doua instanta la care se trimite contestatia.  Contestatia va fi examinata din punctul de vedere al regularitatii procesului de evaluare calitativa (conformitatea cu procedurile interne de evaluare), nu se va repeta evaluarea calitativa cu scopul acordarii unui scor diferit candidaturii in cauza . Daca si PNC respinge contestatia, aplicatia este definitiv respinsa. Candidatul care a contestat va primi un raspuns pe email in termen de maximum 15 zile lucratoare de la trimiterea contestatiei.

In procesul de selectie a studentilor si personalului pentru mobilitati -la nivelul universitatilor- tratarea contestatiilor va fi conceputa in 2 etape, pe modelul expus anterior, prima instanta fiind la nivelul universitatii in cauza, a doua fiind OP; tratarea contestatiilor (unde se adreseaza contestatia, pana cand, formularul, in cat timp se raspunde, etc.)  trebuie sa fie pe larg descrisa in Apelul intern al universitatii.

Termene limita

Apel la propuneri de proiecte 2014
20-01-2014

S-a lansat apelul la propuneri de proiecte SEE. Pentru mai multe informatii click aici.


Alerta nereguli
24-09-2014

Neregulile aparute in implementarea proiectelor SEE se vor comunica pe adresa neregulisee@anpcdefp.ro.


Apel la propuneri de proiecte 2013
17-07-2013

S-a lansat primul apel la propuneri de proiecte SEE. Pentru mai multe informatii click aici.


Apel la propuneri de proiecte 2015
19-01-2015

S-a lansat apelul la propuneri de proiecte SEE. Pentru mai multe informatii click aici.